TV-Programma “Het Perfecte Plaatje”

Vol trots kan ik meedelen dat ik gevraagd ben om gast-jurylid te zijn in het tv-programma “Het Perfecte Plaatje”. Uiteraard heb ik gezegd dat ik dit graag wilde doen en het is echt een super leuke ervaring geweest!

De aflevering waarin ik het gast-jurylid ben is op dinsdag 13 oktober 2020 te zien geweest op RTL4. Het is de eerste aflevering van dit seizoen. Dit was voor mijzelf extra leuk, aangezien er nog geen deelnemers afgevallen waren en ik dus iedereen heb kunnen ontmoeten.

En wat jullie niet op tv zullen zien, maar wat absoluut gezegd mag worden: wat een ontzettend leuk team zorgt achter de schermen voor het tot stand brengen van het programma!

De uitzending is dus al geweest en wat was het leuk om zelf het eindresultaat te zien. Wat alleen nog veel leuker is, dat zijn alle positieve reacties die ik gekregen heb n.a.v. de uitzending. Daarvoor wil ik nogmaals iedereen bedanken!!!

Heb je de uitzending niet gezien, maar ben je wel benieuwd, dan kun via Videoland.com alsnog de aflevering bekijken. En hieronder kan je wat stills van de opname bekijken.