Fotoshoot met mentorschap: je eigen fotoshoot in de studio, maar met mij als mentor om op terug te vallen.

Wanneer je zelf graag zelf gaat fotograferen in de fotostudio, maar zelf niet over de ruimte en de studioapparatuur beschikt, kun je een fotostudio gaan huren. Dit is een ideale oplossing en zo kun je je helemaal uitleven met jouw modellen. Alleen… de eerste keer/keren is het best eng om er opeens alleen voor te staan. Wat als je je lichtinstellingen niet goed krijgt? Stuur je je modellen wel op de juiste manier aan? Wat als je niet voor elkaar krijgt wat je van tevoren had bedacht? Wat moet je doen als er apparatuur in storing gaat?

Durf je die eerste keer alleen in de fotostudio eigenlijk nog niet aan, dan is een fotoshoot met mentorschap voor jou dé oplossing!

Wat houdt het precies in?
Een fotoshoot met mentorschap houdt in dat je zelf een fotoshoot gaat organiseren bij mij in de fotostudio. Je maakt daarbij gebruik van mijn studioflitsers en lichtvormers en hebt de keuze uit een zwarte of een witte achtergrond van 3,55 meter breed. Tot dit moment niets anders dan wanneer je een studio zou huren. Wat echter wel anders is, is dat ik er bij aanwezig ben. Kom je ergens niet uit, dan kun je mij om hulp vragen. Als er een lichtvormers veranderd moet worden, dan hoef je dat niet zelf te doen, maar doe ik dit voor je. Loop je niet tegen problemen aan, dan bemoei ik mij er ook niet mee en observeer ik alleen. Na afloop van je shoot, als je model weer naar huis is, gaan we dan de fotoshoot bespreken. Ik benoem wat goed is gegaan en welke punten je misschien beter anders kunt doen en waarom. Ik ben dus een soort vangnet voor je tijdens de fotoshoot en een evaluatie bron na afloop. Hierbij kunnen we ook de door jou gemaakte foto’s op de computer gaan bekijken en bespreken.

Wat zijn de kosten?
Per uur betaal je 65 Euro excl. BTW. Hierbij is inbegrepen de huur van de fotostudio, het gebruik van de studioflitsers (in het totaal zijn er op dit moment 11 Elinchrom studioflitsers aanwezig, dus je zal niet snel licht tekort hebben), lichtvormers, reflectiescherm, lichtmeter én mijn mentorschap. De achtergrond in zwart of wit is zoals gezegd 3,55 meter breed en kost € 10,- per verbruikte meter.

Waar vindt de fotoshoot met mentorschap plaats?
De fotoshoot vindt plaats in de mijn fotostudio op de Ondernemingsweg 13 te Alphen aan den Rijn.