Bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes of evenementen – workshop op maat

Voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of evenement kan ik een workshop op maat en op de locatie van uw keuze verzorgen. U kunt zelf bepalen hoe de workshop eruit moet gaan zien. Als eerste kunt u een thema kiezen. Dat kan één van de thema’s zijn die ik reeds aanbied, maar u kunt ook uw eigen thema bedenken (bijvoorbeeld productfotografie). Vervolgens kunt u gaan bepalen hoeveel tijd u wilt besteden aan de theorie, hoeveel aan de praktijk en of u de gemaakte foto’s ook wilt bespreken. Ook kunt u kiezen om een wedstrijdelement in te bouwen. De maker van de beste, mooiste, gekste of meest vertederende foto wint een prijs. De groepsgrootte kunt u zelf bepalen. Mocht de groep zo groot worden dat persoonlijke aandacht niet meer gegarandeerd kan worden, dan zorg ik dat ik een assistent fotograaf meeneem om de kwaliteit van de workshop te kunnen waarborgen.

Ook kunt u kiezen voor een lezing over een bepaald thema. Ik vertel dan meer over de achtergrond en hoe ik zelf aan de slag ga binnen het door u gekozen thema.

Wanneer u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, vraag ik u onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie!

Aanvraag vrijblijvende prijsopgaaf:

  Bedrijfsnaam:

  ManVrouw  

  Voornaam (verplicht):

  Achternaam (verplicht):

  Straatnaam & huisnr.+toev. (verplicht):

  Postcode (verplicht):

  Plaatsnaam (verplicht):

  Telefoon (verplicht):


  E-mail (verplicht):

  Website:

  Soort camera:

  Gewenste locatie (verplicht):

  Gewenste datum (dd-mm-jjjj):

  Gewenste tijdsduur:

  Opmerking of nadere omschrijving van uw wensen:

  Algemene voorwaarden fotografielessen
  Ja, ik ben akkoord met de algemene voorwaarden
  Privacyverklaring KOM FOTOGRAFEREN
  Ja, ik ben akkoord met de privacyverklaring