Algemene Informatie

Je kunt bij KOM FOTOGRAFEREN diverse workshops volgen. De basisworkshop is de workshop digitale fotografie voor beginners welke tevens te volgen is als een cursus van 9 lessen in de avond uren. Dit is een workshop waar geen enkele voorkennis noodzakelijk is. Na het volgen van deze basisworkshop of wanneer je al enige basiskennis van fotografie hebt, kun je deelnemen aan diverse thema workshops zowel in de fotostudio als daarbuiten. Wil je meer weten over de inhoud van de diverse workshops dan kunt u dit op de volgende pagina’s lezen. Tevens kun je, mocht je vragen hebben, per e-mail of per telefoon contact opnemen.

Voor alle workshops of cursussen geldt dat zij alleen plaatsvinden bij genoeg deelnemers. Het is mogelijk om, als je zelf een groepje van 5 of meer deelnemers hebt, in overleg een andere datum te plannen. Eveneens is het in dit geval mogelijk om de groepsgrootte te vergroten naar het aantal van je keuze.

Tevens is er de mogelijkheid tot het volgen van een (avond)cursus digitale fotografie voor beginners of juist een vervolgcursus, een praktijkmiddag voor de gevorderde fotografen, camera uitleg of privé-lessen fotografie of/en fotobewerking. Ook een snel aan de slag workshop is toegevoegd aan het assortiment. Deze workshop is speciaal bedoelt voor die fotografen die wel betere foto’s willen gaan maken, maar geen zin hebben om eerst alle theorie te gaan leren.

Afmelden voor een workshop is tot een week voor aanvang van de workshop kosteloos mogelijk. Na deze termijn wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Wordt er binnen 48 uur voor aanvang afgemeld, dan ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Laika - Kattenfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie Ledjes op printplaat - Productfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie Erasmusbrug Rotterdam - Nachtfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie Jong kiwiblad met druppel - Planten- en bloemenfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie