Workshop dierentuin fotografie – Landgoed Hoenderdaell

Hoenderdaell Deze workshop is voor fotografen die weten wat begrippen als diafragma, sluitertijd en scherptediepte inhouden.plattegrond Hoenderdaell

De workshop begint om 11.00 uur (9.45 uur vertrekken vanuit Alphen aan den Rijn). We fotograferen tot het park om 17.30 uur sluit. Aansluitend is er de mogelijkheid om gezamenlijk (op eigen kosten) een hapje te eten in een nabijgelegen restaurant en de dag nog even te evalueren.
De kosten voor de workshop bedragen 82,50 Euro dit is incl. toegang, maar excl. vervoer (wel kan ik kijken of er carpoolmogelijkheden zijn met andere cursisten). Deze workshop is tevens de optionele praktijkdag bij de vervolgcursus. De cursisten van de vervolgcursus betalen slechts 55,00 Euro.
In het dierpark zijn zeer veel diverse dieren te fotograferen. Zo zijn er onder andere wolven, beren, lynxen, rendieren, leeuwen, tijgers, poema’s, hyena’s, berberapen en diverse soorten vogels.
Mocht je vragen hebben tijdens de workshop, dan kun je deze niet alleen aan mij stellen, maar ook aan de assistent fotograaf die meegaat om te zorgen dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt.
Belangrijk:
  • Je hebt een basiskennis van fotografie nodig.
  • Ben je in het bezit van een externe flitser, neem deze dan zeker mee.
  • Wij verzamelen om 9.45 uur bij mijn fotostudio, vanwaar we naar Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna vertrekken. De autorit duurt ongeveer 5 kwartier.
  • Is het voor jou makkelijker/korter om rechtstreeks naar het dierpark te gaan en niet eerst bij de fotostudio te verzamelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We treffen elkaar dan om 11.00 uur voor de hoofdingang.

Agenda Workshop dierentuin fotografie – Landgoed Hoenderdaell 2020

zaterdag 25 april 2020
zaterdag 24 oktober 2020


Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Geslacht:

ManVrouw  

Straatnaam & huisnr.+toev. (verplicht):

Postcode (verplicht):

Plaatsnaam (verplicht):

Telefoon (verplicht):

E-mail (verplicht):

Merk en model camera:

Soort camera:

Ik wil mij aanmelden voor:

Ik ga direct naar het dierpark:

NeeJa  

Gewenste datum (dd-mm-jjjj):

Opmerking of nadere omschrijving van uw wensen:

Algemene voorwaarden fotografielessen
Ja, ik ben akkoord met de algemene voorwaarden
Privacyverklaring KOM FOTOGRAFEREN
Ja, ik ben akkoord met de privacyverklaring

Klik hier om naar de top van de pagina te gaan.