Workshop dierentuin fotografie – Landgoed Hoenderdaell

Hoenderdaell
plattegrond Hoenderdaell

Deze workshop is voor fotografen die weten wat begrippen als diafragma, sluitertijd en scherptediepte inhouden.

De workshop begint om 11.00 uur (9.45 uur vertrekken vanuit Alphen aan den Rijn). We fotograferen tot het park om 17.30 uur sluit. Aansluitend is er de mogelijkheid om gezamenlijk (op eigen kosten) een hapje te eten in een nabijgelegen restaurant en de dag nog even te evalueren.
 
De kosten voor de workshop bedragen 125,00 Euro dit is incl. toegang, maar excl. vervoer (wel kan ik kijken of er carpoolmogelijkheden zijn met andere cursisten). Deze workshop is tevens de optionele praktijkdag bij de vervolgcursus. De cursisten van de vervolgcursus betalen slechts 85,00 Euro.
 
In het dierpark zijn zeer veel diverse dieren te fotograferen. Zo zijn er onder andere wolven, beren, lynxen, rendieren, leeuwen, tijgers, poema’s, hyena’s, berberapen en diverse soorten vogels.
 
Mocht je vragen hebben tijdens de workshop, dan kun je deze niet alleen aan mij stellen, maar ook aan de assistent fotograaf die meegaat om te zorgen dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt.
 
Belangrijk:
 
  • Je hebt een basiskennis van fotografie nodig.
  • Ben je in het bezit van een externe flitser, neem deze dan zeker mee.
  • Wij verzamelen om 9.45 uur bij mijn fotostudio, vanwaar we naar Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna vertrekken. De autorit duurt ongeveer 5 kwartier.
  • Is het voor jou makkelijker/korter om rechtstreeks naar het dierpark te gaan en niet eerst bij de fotostudio te verzamelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We treffen elkaar dan om 11.00 uur voor de hoofdingang.

Agenda Workshop dierentuin fotografie – Landgoed Hoenderdaell 2022

zaterdag 21 mei
zaterdag 22 oktober