Maatwerk privéles fotobewerking

Behalve de basis lessen fotobewerking, is het uiteraard ook mogelijk om privé-lessen fotobewerking te volgen waar u zelf bepaalt waar de focus moet liggen. Misschien heeft u al wat ervaring met fotobewerking, maar bent u gewisseld van programma en wilt u even een les om vertrouwd te raken met het nieuwe programma van uw keuze. Misschien wilt u leren hoe u met lagen en maskers kunt werken in Photoshop of hoe u een watermerk maakt dat u elke keer opnieuw kunt gebruiken in foto’s, zonder dat u het voor elke foto opnieuw moet ontwerpen. Voor al dit soort situaties kunt u kiezen voor een maatwerk privéles fotobewerking.

Normaal stijgt de prijs fors wanneer er sprake is van maatwerk. Bij KOM FOTOGRAFEREN is dat gelukkig niet het geval. De kosten voor alle privélessen bedragen € 55,00 per uur, dus ook voor het maatwerk. Wilt u met twee personen komen, dan krijgt de tweede persoon 50% korting en betaald slechts € 27,50 Euro per uur. De minimale te boeken tijdsduur is 1 uur. Dit uur is te verlengen met eenheden van 15 minuten. U kunt in de meeste gevallen op het moment zelf beslissen of u de les wil verlengen.

Op het aanmeldingsformulier kunt u bij “opmerkingen” aangeven of u de privéles bij KOM FOTOGRAFEREN wilt volgen of op een locatie van uw keuze. Bij locaties buiten Alphen aan den Rijn wordt echter wel een reiskostenvergoeding van 0,47 Euro/km gerekend. Dit is een reistijd- en kilometervergoeding ineen.